hoofd-zonnebrillen

De mooiste zonnebrillen bij Buffing Optiek

Met een zonnebril kunt u een echt statement maken. Gaat u voor een stoer en sportief model of past juist een trendy aviator meer bij u? Buffing Optiek in Hilversum en Loosdrecht helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste zonnebril. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie zonnebrillen bestaande uit de meest uiteenlopende merken. Wilt u zonneglazen op sterkte? Ook dat is mogelijk.

De zonnebrillen van Buffing Optiek beschikken over sterke UV-filters en beschermen uw ogen perfect tegen schadelijke straling van de zon. Ook voor kinderen hebben wij een ruim assortiment zonnebrillen, kinderogen zijn immers extra gevoelig voor UV-straling.

U vindt bij ons zonnebrillen van topmerken zoals Ray-Ban, Persol, Adidas, G-star en Esprit. Deze merken hebben eigentijdse collecties voor een breed publiek en staan garant voor een uitstekende kwaliteit.

Benieuwd naar onze collectie? Loop dan eens binnen bij onze optiekzaak in Hilversum of Loosdrecht om onze zonnebrillen te bekijken. Onze opticiens weten precies welk type zonnebril past bij uw gezichtsvorm, zijn op de hoogte van de laatste trends en geven u altijd een eerlijk advies.

Neem contact op

Zonnebrillen Buffing Optiek

Lees meer over onze collectie zonnebrillen


Top