hoofd-lenzen

Uw specialist voor contactlenzen

Door de vele mogelijkheden op het gebied van contactlenzen, is een advies van een ervaren opticien essentieel. Buffing Optiek is dé specialist in Hilversum en Loosdrecht en vertelt u graag welke lens het beste past bij uw ogen. U kunt rekenen op een optimaal zicht en een aangenaam draagcomfort.

Waar laat ik mijn contactlenzen aanmeten?

Het is belangrijk dat u uw contactlenzen laat aanmeten bij een betrouwbaar, goed bekendstaand instituut. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanmeten van alle soorten contactlenzen voor zowel cosmetische doeleinden, alsook bij medische indicaties.

Wie meet mijn contactlenzen aan?

Neem altijd een gedegen vakman met ruime ervaring in de arm voor het aanmeten van uw contactlenzen. Bij Buffing Optiek werken meerdere gediplomeerde contactlensspecialisten die aan deze kwalificaties voldoen.

Welke mogelijkheden kan men mij bieden?

Omdat ieder oog anders is, moet er een keuze gemaakt kunnen worden uit alle soorten contactlenzen. Wij zijn niet merkgebonden en kunnen dankzij internationale contacten de best passende contactlens aanbieden.

Wat is de prijs van een paar contactlenzen?

Prijzen kunnen voor menigeen een belangrijke rol spelen, maar moeten kritisch bekeken worden. Vaak wordt het aanmeten, oogcontroles en service buiten beschouwing gelaten. Buffing Optiek kan dankzij zijn specialisatie de prijzen op een zeer verantwoord niveau handhaven. Daarbij kunt u rekenen op service van het hoogste niveau.

Welke service wordt mij geboden?

Succesvol contactlenzen dragen hangt ondermeer af van de begeleiding van de contactlensspecialist. Daarnaast speelt ook veel geduld een belangrijke rol: ook voor moeilijke gevallen moet er immers een perfecte oplossing geboden worden. Wij verzekeren u dat wij aan deze voorwaarden voldoen.

Lees meer over contactlenzen:

Wilt u weten of het dragen van contactlenzen iets voor u is? Maak dan een afspraak met de contactlensspecialist van Buffing Optiek.

Neem contact op

Contactlenzen

Top